Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова облдержадміністрації Віктор Микита звернувся до закарпатців

Дата: 13.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 416

Шановна громадо Закарпаття, дорогі краяни!
10 грудня 2021 року мене призначено головою Закарпатської обласної державної адміністрації.
Це надзвичайно відповідальна місія, яку Президент України Володимир Зеленський довірив мені у непростий час. Для мене це велика честь та відповідальність.


Складна соціально-економічна ситуація в громадах, завершення реформи децентралізації та вирішення пов’язаних із цим супутніх питань, проблеми екології й лісової галузі, боротьба з поширенням COVID-19 та необхідність зміцнення системи охорони здоров’я тощо.




Ці та інші виклики щоденно стоять перед громадою області. Відсьогодні усі ці виклики та їх подолання є моїми пріоритетними завданнями й завданнями моєї команди.

За останні місяці Закарпаття пережило складні політичні потрясіння, які негативно вплинули на репутацію нашого мультинаціонального краю, котрий завжди вирізнявся високою культурою, повагою та толерантністю.

Упевнений, що, об’єднавшись, зможемо подолати ці негативні процеси, стабілізувати роботу усіх гілок влади, системно та ефективно вирішувати питання захисту прав національних меншин, збереження та розвиток їхньої етнічної, культурної та мовної самобутності, консолідувати зусилля органів місцевого самоврядування заради добробуту і розвитку регіону.

Збільшення державних та іноземних інвестицій у Закарпаття, розбудова інфраструктури та розвиток Українських Карпат, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та збільшення робочих місць, розширення співпраці з нашими закордонними партнерами, а також підвищення спроможності громад можливе лише в умовах спільної злагодженої роботи усіх інституцій.

Я народився, виріс та проживаю в Закарпатті, тут народилися і живуть мої діти, тут поховані мої предки. Закарпаття – це мій дім та моя родина, і зробити його успішним – справа честі та особистої гідності.

Більшу частину свого життя я служив українському народові, боровся з організованою злочинністю заради спокою і безпеки наших громадян у мирних містах та селах. Я продовжую служити українському народові й сьогодні.

Сподіваюся на підтримку та ефективну роботу.
Слава Україні!

З повагою
голова Закарпатської ОДА

Віктор Микита 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь