Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про активізацію імунізації населення від COVID-19 говорили на зустрічі з головними лікарями Берегівського та Виноградівського центрів ПМСД

Дата: 23.12.2021 11:56
Кількість переглядів: 449

Вчора, в.о.голови, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій та заступниця голови  Єва Данич обговорили стан вакцинації в районі з Русланою Гедєш і Агатою Гал.

Так, у Берегівському районі, всього вакциновано понад 61 тис осіб.

Для лікування хворих на корона вірус у Виноградівській РЛ розгорнуто 175 ліжок та 130 ліжок у Берегівській ЦРЛ, які на 100% забезпечені киснем.


 

Віталій Матій: «Зараз наближаються новорічно-різдвяні свята і, очікувано, буде збільшено соціальні контакти та масові людей зібрання.

Щоб запобігти росту захворювання на COVID-19 та безпечно зустріти свята в колі друзів і родини – закликаємо щепитися до нового року!

Також, мешканці району, які щепилися за кордоном, мають прийти до своїх сімейних лікарів з відповідними документами для внесення їх в  електронну систему охорони здоров’я.

Наголошуємо, що Центри та пункти вакцинації працюють і у вихідні дні (субота -неділя), щоб кожен мав змогу пройти імунізацію.

Сімейні лікарі також мають активізувати свою діяльність та інформувати своїх пацієнтів про важливість імунізації від COVID-19.

Адже чим більший відсоток вакцинованих – тим менший рівень госпіталізації з важким перебігом корона вірусної хвороби.

Бережіть себе та своїх рідних! Подбайте про здоров’я!»

 

Нагадуємо, всі вакциновані, які мають ковід-сертифікат,  зараз мають можливість отримати тисячу гривень та використати їх на підтримку малого бізнесу або культурної сфери.

Детальніше тут:  https://www.youtube.com/watch?v=yVmjBkwypjE

Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом розширило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19: https://www.kmu.gov.ua/.../moz-dopovnilo-perelik-profesij...

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь