Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Новій та сучасній школі у Квасах бути!» – Віктор Микита

Дата: 24.12.2021 10:03
Кількість переглядів: 397

Проєкти, які започатковують у Закарпатті у 2022 році, дуже важливі як для громад, так і для області загалом. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Віктор Микита.

За його словами, серед ініціатив, котрі можуть бути реалізовані за кошти Державного фонду регіонального розвитку у наступному році, – проєкт будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. на 500 учнів у с. Кваси Рахівського району.


«Про цей об’єкт знають усі й, на жаль, не з позитивної сторони. На цьому зупинятися не буду. Стан будівель, де навчаються діти зараз, не витримує жодної критики через об’єктивні і, як це не прикро, суб’єктивні причини», – прокоментував очільник краю.

З перших днів на посаді голови облдержадміністрації Віктор Микита визначив для себе та команди чіткі пріоритети, серед яких – започаткування і подальша реалізація суспільно важливих проєктів і завершення негативних історій про довгобуди.

«На 2022 рік ми запланували 20 млн грн для початку будівництва. Тож школі у Квасах однозначно бути. Жодних сумнівів, але ця історія буде про енергоефективність, сучасність, доступність, якість та інші критерії, які відповідатимуть програмі Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво"», – підсумував голова Закарпатської ОДА.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь