Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про дотримання правил протипожежної безпеки при використанні засобів кисневої терапії

Дата: 30.12.2021 11:08
Кількість переглядів: 412

Про дотримання правил протипожежної безпеки при використанні засобів кисневої терапії, а також про хід вакцинальної кампанії обговорили на нараді з головними лікарями медичних закладів району.


Вчора, в.о. голови, перший заступник голови Віталій Матій провів робочу нараду, в якій взяли участь затупниця голови Єва Данич, головна лікарка Берегівського центру ПМСД Руслана Гедеєш, головний лікар Берегівської ЦРЛ Іван Малеш, головні лікарі Виноградівського центруу ПМСД і Виноградівської РЛ - Агата Гал та Олександр Мілюков (по відеозвязку) і начальник Берегівського районного управління ДСНС Святослав Сміщук.

«Після трагічного випадку в одній з лікарень України, необхідно звернути особливу увагу на стан забезпечення лікувальних установ системами протипожежної сигналізації і пожежогасіння. Також першочергово провести з працівниками інструктажі із залученням пожежної техніки, змоделювати критичні ситуації й відпрацювати алгоритм дій. Персонал лікарень і пацієнти мають дотримуватися визначених правил, для уникнення надзвичайних ситуацій, що загрожують життю і здоров’ю.» - наголосив Віталій Матій.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь