Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова ОДА провів термінове засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди на Міжгірщині

Дата: 05.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 330

В результаті погіршення погодних умов та значних опадів у Закарпатській області відбулося різке підвищення рівня води в річках.

«В окремих населених пунктах через паводок фіксуємо затоплення ділянок автошляхів.


Внаслідок підняття паводкових вод та поверхневого стоку було підтоплено понад 120 дворогосподарств та 7 житлових будинків.

Уночі в результаті зсуву ґрунту та переливу води через дорогу Р-21 Долина – Хуст біля с. Нижній Бистрий поблизу дамби ГЕС повністю перекрили рух», – зауважив голова облдержадміністрації Віктор Микита.

За його словами, фіксують локальні підтоплення дворогосподарств у смт Міжгір’я, cелах Лозянське та Майдан.

Для оперативного реагування та ліквідації наслідків негоди очільник області прибув на місце виконання робіт на Міжгірщину, де провели термінове засідання оперативного штабу району за участі представників ГУ ДСНС України та ГУ НП у Закарпатській області, голів РДА та територіальних громад.

«Усім відповідним службам і підрозділам надано доручення щодо залучення необхідних сил та засобів для ліквідації наслідків негоди.

Зараз на місці вже працює дорожня техніка підприємств, які обслуговують та утримують дороги, інженерна техніка ДСНС і спецтранспорт громад», – додав Віктор Микита.

Для відновлення руху та розчищення селевого наносу на автодорозі залучили техніку компанії ТОВ «ПБС», яка забезпечила проїзд та ліквідацію завалу.

3 метою забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення та інших об'єктів економіки, своєчасного попередження можливих надзвичайних ситуацій та реагування на них в умовах ускладнення гідрометеорологічної ситуації в області вживають усіх необхідних превентивних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь