Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті у 2021 році газифіковано 1100 нових помешкань

Дата: 06.01.2022 09:46
Кількість переглядів: 219

За минулий рік фахівці АТ "Закарпатгаз" здійснили пуск газу в систему майже 1100 будинків державного та приватного житлових секторів. 

Впродовж 2021 року було газифіковано 396 приватних будинків та 704 квартир у багатоквартирних будинках. Найбільшу кількість осель газифіковано на Мукачівщині та Ужгородщині.

Останнім об’єктом, куди провели газ у 2021 році, стало село Вільхівці на Тячівщині. Наразі тут мають змогу використовувати газ ще у 243 домогосподарствах. Фахівці провели необхідні роботи для запуску, забезпечили відповідний тиск газу, налагодили роботу газорегулюючого обладнання. 

"Приєднання до газової мережі та, власне, пуск газу – складний технологічний процес, який варто довірити тільки фахівцям. Те, наскільки  комфортним буде споживання газу, залежить від багатьох етапів процесу газифікації – від будівництва зовнішніх та внутрішніх газових мереж, до індивідуального підбору газового обладнання", — пояснила  директор з капітального будівництва АТ "Закарпатгаз" Наталія Черняк.

Для того, щоб скористатися цією послугою компанії, закарпатцям достатньо звернутися до 104.ua клієнтського простору, написати заяву та надати необхідний пакет документів. Допоможе у цьому Персональний менеджер. Він врахує усі побажання клієнта, познайомить з повним переліком послуг та товарів, а також надасть  вичерпну консультацію.

Наразі АТ "Закарпатгаз" забезпечує розподіл газу для більш ніж 276 тисяч споживачів у категорії "населення", 2 тисячі бюджетних організацій та майже 5 тисяч промислових та комунальних об’єктів. Крім того, послугами АТ "Закарпатгаз" користуються 10 об’єктів теплокомуненерго, а також майже 600 релігійних організацій краю. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, становить 7,5  тисяч кілометрів.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь