Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатська ОДА готова забезпечити інформаційну підтримку та навчання підприємців області

Дата: 14.01.2022 20:00
Кількість переглядів: 214

За участі в. о. голови Закарпатської облдержадміністрації Іштвана Петрушки відбулося чергове засідання Президії Громадської ради при ОДА, де обговорили зміни в оподаткуванні підприємців та застосування реєстратору розрахункових операцій.

«Облдержадміністрація готова надавати активну допомогу цій категорії населення щодо переходу на нові норми у сфері фінансової дисципліни. Йдеться про навчання для підприємців та їхніх представників у територіальних громадах області, забезпечення інформаційними матеріалами й інше», — підкреслив Іштван Петрушка.   


Голова Громадської ради при ОДА Олексій Кіндрат зазначив, що Рада спільно з іншими профільними організаціями регіону готуватиме звернення до центральних органів державної влади з пропозиціями відтермінувати введення в дію деяких норм закону, котрі стосуються, зокрема, застосування штрафних санкцій.

До засідання долучилися керівництво облради, представники Головного управління ДПС в області, Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України, підприємці регіону та інші.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь