Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У межах «Малого карпатського кола» в області відновлюють автошлях Синевир – Колочава – Буштино

Дата: 26.01.2022 10:53
Кількість переглядів: 533

Автошлях місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино – у числі наймальовничіших і туристично привабливих. На маршруті сконцентрований масив локацій, які зацікавлюють і закарпатців, і гостей краю. Водночас це дорога, яка вже давно потребувала ремонту.


Її відновлення стало можливим завдяки проєкту «Мале карпатське Коло», що реалізується у межах ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

«На маршруті загальною протяжністю 66 км працюють три підрядні організації. Ремонтні роботи розпочалися у 2021 році і продовжаться у 2022-у. Дорожникам вдалося відновити вже понад 29 км покриття», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, у межах автошляху Синевир – Колочава – Буштино від Синевира до Меришор відремонтували 17 км покриття та продовжують роботи з влаштування бордюрів та тротуару, а також із влаштування кільцевої розв’язки в центрі с. Колочава.

Від с. Драгово в напрямку с. Забрідь влаштували 3,7 км. На третьому відрізку від смт Буштино до с. Вонігово вже провели капітальний ремонт понад 8 км дорожнього полотна.

Аби повністю завершити відновлення дороги Синевир – Колочава – Буштино, потрібно ще 523 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь