Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виконання вимог приписів – на контролі Держенергонагляду

Дата: 31.01.2022 10:49
Кількість переглядів: 237

Представниками територіальних Управлінь Держенергонагляду продовжується здійснення позапланових заходів державного нагляду (контролю) щодо виконання вимог приписів, виданих раніше.

Представники Управління Держенергонагляду в Закарпатській області провели позапланові заходи з перевірки виконання вимог приписів виданих ОСР ПрАТ "Закарпаттяобленерго" за зверненням фізичної особи с. Липецька Поляна Хустського району.Встановлено усунення порушень, а саме:


 

  • виконано замінудерев’яноїстійкиопори№ 22 лінійного відгалуження 0,22 кВ від опори № 11 ПЛ-0,4 кВ, Л-2 від КТП-710 по вул. Шкільна, с. Липецька Поляна;
  • приведено до вимог НД у галузі електроенергетики відгалуження 0,22 кВ вiд опори № 22 ПЛ-0,4 кВ, Л-2 від КТП-710 по вул. Шкільна тощо.

За зверненням фізичної особи смтЯсіня Рахівського району також проведено позаплановий захід ПрАТ «Закарпаттяобленерго». ОСР виконано такі заходи, зазначені у приписі:

  • виконано замінудерев’яноїопори№ 50 лінійного відгалуження 0,4 кВ від опори № 33 ПЛ-0,4 кВ, Л-2 від КТП-180 повул. Гаврилець у смтЯсіня;
  • виконано кріплення СІП-4*25 мм2 до опори № 50 лінійного відгалуження 0,4кВ від опори №33ПЛ-0,4 кВ, Л-2 від КТП-180 повул. Гаврилець за допомогою підтримувальних затискачів відповідно до вимог ПУЕ тощо.

За результатами проведених перевірок встановлено, що приписи, видані ОСРПАТ «Черкасиобленерго» та ПрАТ «Закарпаттяобленерго», виконано уповному обсязі.

Крім того, фахівці Держенергонагляду продовжують здійснюватиперевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у галузі електроенергетики за зверненнями споживачів.Особливу увагу відомство приділяє розгляду звернень фізичних осіб щодо порушення їх прав на забезпечення надійного та якісного електропостачання. У більшості випадків при розгляді таких звернень проводяться позапланові заходи державного нагляду (контролю), найчастішим результатом проведення яких стає виявлення порушень у частині технічного стану та організації експлуатації об’єктів електричних мереж. Як правило такі порушення мають прямий вплив на надійність електропостачання та якісні показники електричної енергії.

За результатами усіх зазначених позапланових заходів Управліннями Держенергонагляду в областях та м. Києві було складено відповідні акти та видано приписи з метою усунення виявлених порушень. Також надано відповіді заявникам та поінформовано, що виконання вимог приписів знаходяться на контролі Управлінь.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь