Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2021 році в області збудували та реконструювали 18 об'єктів медичного спрямування

Дата: 03.02.2022 12:48
Кількість переглядів: 182

Сучасні просторі приміщення, передове обладнання для якісного медичного обслуговування — все це стало доступним для закарпатців завдяки ініціативі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Голова облдержадміністрації Віктор Микита повідомив, що протягом 2021 року в області реалізували 18 проєктів, спрямованих на покращення та розбудову закладів охорони здоров'я.


«У восьми приймальних відділеннях опорних лікарень провели реконструкцію, і вже зараз тут надають широкий спектр медичних послуг та проводять обстеження на спеціалізованому устаткуванні», — зауважив очільник краю.

За його словами, аби якість надання медичної допомоги у сільській місцевості стала кращою, збудували 8 амбулаторій у різних куточках Закарпаття.

Також ремонті роботи виконували і в інших закладах охорони здоров'я. Мова про Обласний протипухлинний центр, де влаштували потужний лінійний прискорювач, і Центр нейрохірургії та неврології у м. Ужгород, де невдовзі запрацює сучасний ангіограф.

«Крок за кроком розбудовуємо медичну інфраструктуру, створюємо усі умови для комфортної роботи фахівців та якісного лікування пацієнтів», — наголосив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь