Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті встановлять конструкції для вилову сміття з річок

Дата: 08.02.2022 16:01
Кількість переглядів: 192

Цьогорічна зима виявилася доволі сніжною, відповідно разом із потеплінням варто очікувати суттєвого підвищення рівня води у річках. Це ж у свою чергу несе іншу загрозу – бурхливі течії змиватимуть сміття із берегів і нестимуть його у сусідню Угорщину.


Закарпатська ОДА звернулася до керівництва кожного району з проханнями визначити місця, де можливо встановити конструкції для вилову сміття із водойм. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

«Сьогодні виїзне засідання відповідної робочої групи провели працівники Ужгородської РДА, Ужгородського МУВГ БУВР Тиси, Управління ДСНС у Закарпатській області, Рибоохорони та департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА. Оглянули дві локації на р. Уж: біля Скалки за с.Кам’яниця та біля с. Зарічово», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, минулого тижня така робоча група працювала на території Хустського району на р. Теребля, а саме біля Вільшанського водосховища.

Найближчим часом такі заходи проведуть у Рахівському, Тячівському, Мукачівському та Берегівському районах. За результатами роботи експерти визначать локації по всій області, які найкраще зможуть виконувати ці завдання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь