Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершується проєктування: яким буде новий зал дзюдо та скеледром у ПАДІЮНі

Дата: 12.02.2022 23:28
Кількість переглядів: 512

У межах національної програми щодо оновлення 100 ДЮСШ по всій Україні в Ужгороді реконструюють спортивний зал на базі обласного ПАДІЮНу.


Як повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, уже завершується проєктування об’єкта, що дозволить невдовзі розпочати капітальні ремонти приміщень, модернізацію наявної бази.

Одним із запланованих етапів робіт є реконструкція залу дзюдо та спортивного скеледрому.

«Оскільки будівля давно не оновлювалася, спортивний простір, де займається молодь, застарілий та перебуває у майже аварійному стані.

Сумнівів щодо необхідності відновлення залу, важливості покращення умов немає, адже це найкраща базова локація в обласному центрі, де тренуються десятки хлопців та дівчат», — зауважив Ігор Шинкарюк.

За його словами, це дозволить спортсменам покращувати свої навички в нових комфортних умовах, приймати в області змагання різного рівня та самим показувати там високий результат.

«Аби створити простір відповідно до усіх вимог, разом з інженерами та проєктантами ретельно працювали над розробкою проєкту. А оскільки усе це створюємо для спортсменів, постійно комунікуємо і з тренерами та фахівцями відповідних напрямків, щоб досягнути саме того рівня, якого потребують для розвитку дзюдоїсти, футболісти, гімнасти, боксери та інші», — наголосив заступник голови облдержадміністрації.

У залі замінять систему опалення та вентиляції, проведуть термомодернізацію, облаштують місця для глядачів біля нових килимів для боротьби та на балконі. Окрім того, тут відремонтують роздягальні, душові й тренерські кабінети, встановлять нові тренажери та скеледром.

Ініціатива щодо реконструкції 100 ДЮСШ реалізовується у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь