Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

Дата: 18.05.2022 17:10
Кількість переглядів: 446

Управління Держпраці у Закарпатській області повідомляє, що з часу введення  в Україні воєнного стану, головним пріоритетом діяльності Держпраці України та її територіальних підрозділів, визначено консультування суб’єктів господарювання з питань, що входять до повноважень Управління з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав найманих працівників під час дії воєнного стану.

Першим кроком діяльності Управління в цьому напрямку, стала консультативна підтримка релокованих підприємств, які перемістили своє виробництво із зони бойових дій на територію Закарпатської області.

Реалізація цього проєкту підтвердила свою ефективність. Понад 70 суб’єктів господарської діяльності скористалися фаховою підтримкою спеціалістів Управління.

В межах проєкту всім підприємствам, що мають потребу і виявили бажання, інспектори праці в межах компетенції надаватимуть необхідний консультаційний супровід з широкого спектра питань: від оплати праці, звільнення, переведення, оголошення простою, обліку робочого часу до організації безпечного ведення робіт, створення безпечних та здорових умов праці, надання адміністративних послуг тощо.

Усі роботодавці, котрі займаються господарською діяльністю на території Берегівського району, зможуть отримати консультації з різних питань.

За такою підтримкою підприємства можуть звернутись на:

- телефон: (312) 67-12-42; +38(095) 469 08 95; факс : 2-08-03;

- електронна пошта: uzdsp@ukr.net;

- адреса: 88000 м.Ужгород, вул. Минайська, 16 (4 поверх).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь