Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Берегівська лікарня отримала високотехнологічне медичне устаткування

Дата: 20.05.2022 16:55
Кількість переглядів: 250

Берегівська лікарня ім. Бертолона Ліннера отримала високотехнологічне медичне устаткування.

Так, сьогодні відбулася передача медичного обладнання від Угорської Екуменічної служби допомоги в Україні на суму майже 22 млн грн.

До Берегівської лікарні завітали голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бочкаі, керівник Відокремленого підрозділу Угорської Екуменічної служби допомоги в Україні Янош Геревич, начальник Берегівської РВА Віталій Матій, голова районної ради Карло Резеш , голова Берегівської ТГ Золтан Бабяк.

Лікарня отримала сучасні комплекси обладнання для проведення лабораторних досліджень, функціональної діагностики, для проведення реанімаційних заходів.

Серед устаткування: система рентгенівська мобільна, відеоендоскопічний комплекс, апарат інкубатор для новонароджених, відкрита реанімаційна неонатальна система, сучасний наркозно- дихальний апарат, ШВЛ Hamilnon C3 та інше необхідне обладнання.

Все невідкладно встановлюється техніками та готове до використання у роботі.

«Наша лікарня поступово отримує нове високоякісне медичне обладнання. І за програмо Президента «Велике Будівництво», і зараз - завдяки Угорській Екуменічній службі допомоги в Україні ми отримали чергову партію. Це дуже важливо і необхідно в нинішніх умовах. Адже район прийняв велику кількість ВПО, а також приймаємо на лікування наших воїнів. Медичні прилади уже найближчим часом послужать на благо наших громадян. Вдячні Екуменічній службі та Угорщині за допомогу.» - начальник Берегівської РВА Віталій Матій.

Довідково: Передача медичного устаткування відбувається в рамках раніше підписаного Меморандуму щодо реалізації спільного проєкту Закарпатської ОВА та Угорської екуменічної служби допомоги щодо будівництва та обладнання Берегівської лікарні ім.Б.Ліннера.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь