Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Від початку року до місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 3 млрд грн

Дата: 03.06.2022 09:05
Кількість переглядів: 179

Впродовж п’яти місяців 2022 року до обласного бюджету Закарпаття надійшло 476,6 млн грн. Це на 13,4% більше затверджених показників. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на понад 105 млн грн. Про це повідомив заступник очільника ОВА Василь Іванчо.

За його словами, активно наповнюються й інші місцеві бюджети: загалом від початку року мобілізовано понад 3 млрд грн податків, зборів та інших доходів. Із 64 територіальних громад області 37 досягли планових показників.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року в 50 громад спостерігається приріст. Водночас у 14 ТГ надходження скоротилися. Як зауважив Василь Іванчо, це пов’язано, зокрема, зі зменшенням надходжень акцизного податку на пальне. На період воєнного стану затвердили нульову ставку акцизного збору, а в деяких громадах цей вид доходів — один із найбільш вагомих.

«Ми розуміємо ситуацію і шукаємо шляхи розв'язання цих питань, аби громади мали необхідні кошти для розвитку та стабільної роботи», – наголосив заступник голови Закарпатської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь