Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті готують звернення до керівництва держави щодо спрощеного митного контролю між Україною та Словаччиною

Дата: 08.06.2022 11:05
Кількість переглядів: 217

Продукти в магазинах, пальне на заправках, доставка гуманітарних вантажів – з першого дня повномасштабної війни перевізники виконують надзвичайно важливу роботу. Години, інколи дні водії проводять у дорозі, аби доставити товари з-за кордону в різні регіони України.

З метою пришвидшення логістики перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький провів робочу нараду з представниками АсМАП та компаній, які займаються міжнародними вантажними перевезеннями.

За його словами, тривалий проїзд територією України в цей час виправданий, однак найбільш болючим для водіїв залишається питання перетину кордону. Дійшли згоди, що, аби покращити пропускну здатність пункту перетину, зокрема на українсько-словацькому кордоні, було б доцільно проводити спільний контроль митними органами України та Словацької Республіки.

«Ми будемо ініціювати звернення до вищого керівництва нашої держави, профільних відомств із проханням посприяти в організації спільного контролю у межах пунктів перетину за тим самим принципом, про який домовилися президенти України та Польщі», – зазначив Мирослав Білецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь