Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 липня відзначаємо День Української Державності

Дата: 28.07.2022 12:07
Кількість переглядів: 172

Вперше, 28 липня, у день хрещення Київської Русі, ми відзначаємо День Української Державності. З цієї нагоди у Берегівській РВА відбулися урочисті заходи.

Це свято утверджує нерозривний зв’язок усіх поколінь українців, нашу тисячолітню історію, традиції та прагнення жити у мирній європейській країні.

Керівництво військової адміністрації спільно з представниками районної та міської рад, керівниками правоохоронних органів та державних установ району, військовими взяли участь в урочистому піднятті Державного Прапору України.

«Берегти єдність, працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо. Зараз вся країна об’єднана однією мрією - перемогти і вигнати ворога з нашої, Богом даної землі.

Я впевнений, що Україна переможе і відродиться. І наші наступні Дні Державності отримають нових героїв і нові смисли. Але ми вже ніколи не забудемо своє коріння і своє славне минуле!

Дякую кожному, хто боронить українську державу сьогодні.» - наголосив у своєму вітальному слові Віталій Матій - голова Берегівської РДА.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь