Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Безпека освітнього процесу – це наш пріоритет», – Віктор Микита

Дата: 07.08.2022 13:22
Кількість переглядів: 186

На Закарпатті триває підготовка до початку нового навчального року. Групи з перевірки бомбосховищ та укриттів у закладах освіти області завершують роботу. Про це повідомив голова ОВА Віктор Микита.  

«Уже зараз можемо сказати, що низка освітніх осередків не має необхідної інфраструктури, котра відповідає вимогам, – зазначив керівник краю. – У зв’язку з цим дав доручення підрозділам ОВА та обласному управлінню ДСНС розробити технічне рішення на виготовлення закарпатськими підприємствами захисних споруд зі сталі, які можуть бути розміщені на територіях закладів освіти або на відстані 500 м від них

Сьогодні в межах робочої поїздки регіоном Віктор Микита відвідав підприємство, котре має виробничі потужності та досвід виготовлення захисних споруд. За його словами, якість матеріалів і вироби відповідають усім стандартам та вимогам.  

«Безпека освітнього процесу – це наш пріоритет. Тож після завершення роботи комісій з перевірки та консультацій з фахівцями ДСНС будемо приймати рішення щодо можливості використання споруд», – наголосив очільник Закарпаття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь