Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо працевлаштування місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб

Дата: 11.08.2022 14:42
Кількість переглядів: 254

Вчора в Берегівській РВА відбулася розширена нарада з питань працевлаштування незайнятих місцевих та внутрішньо переміщених осіб, а також покращення роботи суб’єктів господарювання району.

Участь у нараді взяли: Єва Данич - заступниця голови Берегівської РДА, представники управління Держпраці у Закарпатській області, обласного та районного центрів зайнятості, представники економічного підрозділу Закарпатської ОВА, відділу економіки та агропромислового розвитку РВА, голови територіальних громад району.

Обговорили механізми співпраці задля створення нових робочих місць на підприємствах району, працевлаштування ВПО і легалізацію вже наявної робочої сили. що значно допоможе українській економіці вистояти в умовах війни та стати фундаментом для післявоєнного відновлення.

Представники Закарпатського обласного центру зайнятості поінформували про кількість зареєстрованих вакансій та види послуг, які надають у центрах зайнятості.

Економіка під час війни – це важлива частина фронту. Працюючи і сплачуючи податки, кожен громадянин робить свій вклад у перемогу нашої країни. Тому важливо щоб, по можливості, було працевлаштовано якомога більше безробітних, в тому числі і ВПО.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь