Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбір інвестиційних проектів у пріоритетних галузях для відновлення економіки України від UkraineInvest

Дата: 30.08.2022 15:22
Кількість переглядів: 516

З метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проектів, що сприятимуть відновленню економіки України, Державна установа "Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (далі – Ukraineinvest) розпочала пошук інвестиційних проектів"

Готові до реалізації проекти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проектів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України.

Проекти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

Онлайн-форма опитувальника відкрита для заповнення до 10 вересня та доступна за посиланням:https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9

ВАЖЛИВО: проекти повинні мати бізнес спрямування і повинні мати пряму фінансову окупність. Дана форма НЕ передбачає збір інформації про соціально орієнтовані проекти.

Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3QgpuqK

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь