Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з працівниками освіти

Дата: 30.08.2022 16:29
Кількість переглядів: 170

Сьогодні відбулася нарада працівників освіти Берегівської ТГ, на яку був запрошений і Віталій Матій - голова Берегівської РДА.

Фото без опису

«Нині перед нами стоїть складне завдання: в умовах воєнного стану зберегти цілісність учнівського та педагогічного колективів, надати здобувачам освіти якісні знання. При цьому, першочерговим завданням залишається збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу в умовах війни.

Знаю, що всі доклали максимум зусиль для того, щоб школи відкрили свої двері для учнів 1 вересня. Щиро дякую кожному з вас за самовіддану працю.

Також дякую за допомогу в розміщенні ВПО з перших днів війни, дякую за допомогу підрозділам ЗСУ та волонтерство. » - наголосив Віталій Матій у своєму виступі.

Під час наради було заслухано звіт про роботу закладів освіти громади, успішність учнів та вручено грамоти кращим працівникам освіти.

«Шановні педагоги, дякуємо за те, що ви сприяєте формуванню нового покоління, нових громадян. Адже саме від нинішніх учнів залежить наше майбутнє, як держави. Успішного і продуктивного навчального року! Перемоги і миру всім нам. Слава Україні!” - побажав голова військової адміністрації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь