Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті до школи пішли 170 тисяч дітей

Дата: 01.09.2022 12:13
Кількість переглядів: 213

Сьогодні попри всі труднощі, спричинені воєнним станом, у закладах освіти Закарпаття для 170 тисяч дітей пролунав дзвоник, повідомив очільник ОВА Віктор Микита. 

«Разом із громадами провели колосальну підготовчу роботу, щоб відвідування навчальних осередків було безпечним, а учні й студенти – ознайомлені з порядком дій у разі сигналів про можливі загрози», – зауважив Віктор Микита.  

За його словами, Закарпаттю вдалося досягти одного з найкращих у країні показників забезпеченості укриттями закладів освіти. 

Також голова ОВА додав, що нині 2 500 дітей, які через бойові дії вимушено покинули домівки, здобуватимуть знання в освітніх осередках області.  

У День знань Віктор Микита відвідав Ільницьку загальноосвітню школу, що на Іршавщині, привітав дітей, педагогів, батьків і всіх присутніх з початком нового навчального року. 

«Саме тут понад 35 років тому я пішов у перший клас, разом з однолітками сів за парту й розпочав свій шлях, яким продовжую йти і сьогодні, присвятивши його сім’ї, службі своєму народу та країні», – зауважив очільник краю. 

Голова Закарпатської ОВА передав школі комп’ютерне та мультимедійне обладнання для облаштування сучасного спецкласу. Воно допоможе учням отримати перші знання та навички в напрямку ІТ-освіти.  

«Для мене найбільша честь бути гідним та корисним для нашої закарпатської громади. Упевнений, що попереду нас чекає велике майбутнє у вільній, незалежній та міцній Україні. Тепер його сформують саме ці діти, котрі сьогодні пішли до школи й розпочали свій шлях. А ми — поряд, щоб підтримати і допомогти», – підкреслив Віктор Микита.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь