Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Обласному госпіталі ветеранів війни може з'явитися ліфт для маломобільних пацієнтів

Дата: 05.09.2022 15:18
Кількість переглядів: 210

Очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із головою облради Володимиром Чубірком відвідали Обласний госпіталь ветеранів війни в Ужгороді.

Зараз заклад охорони здоров’я є одним із ключових елементів регіональної системи відновлення та реабілітації бійців. 

«Розуміємо необхідність розвитку інфраструктури та закупівлі нового сучасного обладнання. Це питання на порядку денному кожної зустрічі з міжнародними партнерами й донорами, які мають можливість фінансувати такі проєкти», – зауважив Віктор Микита. 

За його словами, розглядають перспективу встановлення в закладі ліфта на три поверхи для маломобільних груп населення. Це дозволить збільшити можливості госпіталю у наданні медичних послуг і розширити перелік пакетів контрактування з НСЗУ.

Ініціативу планують реалізувати в межах співпраці з Пардубицьким краєм Чеської Республіки, котрий готовий співфінансувати проєктування й будівництво. Попередня вартість проєкту близько 3,5 млн грн.

«Зараз встановлюємо в госпіталі систему кондиціонування, яку отримали від меценатів. 30 кондиціонерів вже передали в заклад для монтажу. Окрім того, від наших чеських партнерів отримали автомобіль для забезпечення логістичних потреб осередку. 

Наші зусилля сконцентровані на допомозі ЗСУ, і реабілітація бійців є важливим елементом цієї роботи», – підкреслив Віктор Микита і подякував чеським партнерам за системну підтримку й увагу до Закарпаття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь