Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Несправне газове обладнання та «неполадки» газових мереж – це небезпечно для життя й відчутно для кишень споживачів

Дата: 15.09.2022 10:10
Кількість переглядів: 244

За останні 4 місяці аварійно-диспетчерська служба 104 АТ «Закарпатгаз» здійснила 2372 виїзди на виклики, пов’язані з витоками газу. Як стверджують фахівці, у більшості випадків витоки газу в побуті трапляються через відсутність своєчасного технічного обслуговування газових мереж та приладів. 

Закон покладає відповідальність за внутрішні мережі у квартирах й приватних будинках на їх власників незалежно від форми власності (ОСББ, ЖРЕРи, КП, БК тощо). Тож, споживачі блакитного палива зобов’язані вчасно проводити технічне обслуговування газових систем. «Послуга з технічного обслуговування надається згідно з договором, який діє упродовж року з моменту підписання. Такого огляду систем раз на рік цілком достатньо для того, аби споживач був впевнений у своїй безпеці», - зазначив начальник відділу технічного обслуговування АТ «Закарпатгаз» Віктор Русин.

Проводити ТО мереж та газового обладнання мають право виключно організації, які мають відповідні дозвільні документи, оскільки випадкові сервісанти «з вулиці» не несуть відповідальності за якість робіт.  Зокрема, АТ «Закарпатгаз» виконує весь спектр послуг обслуговування газових мереж та приладів будь-якого рівня складності, має кваліфікованих спеціалістів та високотехнологічне сучасне обладнання. Обстеження включає: контроль технічного стану обладнання, перевірку системи газопостачання на можливі витоки газу, змащування, регулювання та інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж та приладів. 

З початку року 1624 споживачів газу на Закарпатті вже уклали договори на технічне обслуговування. В залежності від наявного газового обладнання, наявного в будинку споживача, фахівці компанії зможуть запропонувати декілька пакетних пропозицій на вибір. А менеджери 104.ua Клієнтських просторів детально розкажуть про кожну послугу, підберуть найкращу пропозицію саме для вас та допоможуть укласти договір.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь