Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з головами територіальних громад

Дата: 23.09.2022 14:30
Кількість переглядів: 355

22 вересня, під головуванням Віталій Матій - голова Берегівської РДА, відбулася нарада з головами ТГ району. Участь також взяли заступники голови - Єва Данич - заступниця голови Берегівської РДА та Іштван Локіта, керівники прикордонного загону, військкомату, газового та лісового господарств району, структурних підрозділів РВА.

На порядку денному найбільш нагальні питання забезпечення життєдіяльності району:

Про забезпечення надійної охорони державного кордону у взаємодії з місцевими органами самоврядування та прикордонниками. Інформував Ігнатюк Богдан Васильович – полковник, начальник 27 прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі.

Розглянули також особливості перетину державного кордону, зокрема студентами закордонних вузів та важливе питання розвитку прикордонної інфраструктури.

Про забезпечення проведення мобілізації в районі – інформував Зейкан Сергій Єнович – начальник Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про підготовку бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років. Інформував Дуридівка Євген Євгенович – в.о. начальника містобудування, архітектури та інфраструктури районної військової адміністрації.

Розглянули також актуальне на теперішній час питання про інформаційну та кібербезпеку в органах влади. З цього питання інформував Юсько Сергій Іванович – радник голови Берегівської районної військової адміністрації.

«Підготовка бюджетних установ, зокрема закладів освіти, до опалювального періоду є надзвичайно важливим питанням, у силу того, що маємо війну та складну ситуацію у енергетичній сфері. Залишилося дуже мало часу, тому прошу всіх голів ТГ підготувати всю опалювальну інфраструктуру до зими.

Також наголошую на важливості забезпечення мобілізації.» - підсумував Віталій Матій.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь