Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитячі малюнки-обереги та буржуйки зігріватимуть закарпатських військових на передовій

Дата: 27.09.2022 16:49
Кількість переглядів: 219

«Повертайтесь з перемогою!», «Слава Україні!», «Слава ЗСУ!», — найчастіші написи на дитячих малюнках, які юні ужгородці підготували до відправки на фронт. До Дня захисників та захисниць України АТ «Закарпатгаз» провів  майстерклас, де діти висловлювали свої мрії про найшвидшу перемогу у малюнках. А також підписали прапор для військових. Все це разом із пічками-буржуйками незабаром буде відправлено на передову.

Як повідомляють у компанії, сьогодні захищають рідну країну від ворога 28 працівників підприємства.

Наразі першочергова потреба військових — теплі речі та засоби обігріву. Саме тому  розпочато масове виробництво пічок-буржуйок на трьох заводах RGC Production у рамках акції «Зігріємо наших».

Компанія підійшла до випуску буржуйок так само технологічно, як підходить до виробництва суперсучасних ШГРП. Розкрій та гнуття матеріалу виконується за допомогою високоточного новітнього обладнання. Корпуси пічок зварюються роботизованими зварювальними комплексами та фарбуються температуростійкою фарбою. Кожен виріб посилений ребрами жорсткості, щоб витримувати температурні навантаження.

В пічках реалізована можливість регулювання подачі повітря та відводу відпрацьованих газів для контролю інтенсивності горіння. Верхня горизонтальна поверхня призначена для приготування чи підігріву їжі. Також конструктори передбачили додаткові стійки та спиці, на яких бійці зможуть сушити одяг та взуття. Всі буржуйки для кращого маскування оснащені іскрогасниками.

У перших числах жовтня малюнки, теплі речі та буржуйки будуть відправлені на передову.

 

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь