Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома виробників хліба та хлібобулочних виробів району!

Дата: 05.10.2022 15:42
Кількість переглядів: 727

Відповідно до пункту 7 постанови  Кабінету Міністрів України від 06 березня 2022 року № 222 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 року № 489) „Про внесення змін до Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів  у процесі  функціонування  ринку  природного  газу” https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/222-2022-%D0%BF#n10, наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.09.2022 № 679 затверджено Перелік споживачів, що не належать до категорії побутових споживачів та виконують життєво важливі функції для забезпечення продовольчої безпеки держави (виробники хліба та хлібобулочних виробів). (Додаток 1).

Для довключення у зазначений Перелік споживачів, подається звернення споживача у якій міститься інформація: найменування, код згідно ЄДРПОУ, ЕІС – код, а також витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Звертаємо увагу, що з метою отримання природного газу на визначених умовах у суб’єкта господарювання повинен бути основний вид діяльності (КВЕД - 10.71).

Суб’єктам господарювання подати до 7 жовтня 2022 року на електронну адресу департаменту агропромислового розвитку depapr@carpathia.gov.ua сканкопію звернення, витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань згідно форми. (Додаток 2)

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь