Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платформа «Свідок» збирає докази воєнних злочинів росіян

Дата: 27.10.2022 09:27
Кількість переглядів: 134

Українці разом з американською фундацією AI for good Foundation створили неприбуткову гуманітарну платформу Svidok.org. Це – персональний воєнний щоденник, де кожен українець анонімно може поділитись своїм воєнним досвідом. Думки, світлини з рідних міст, спогади, переживання.

Чому варто документувати досвід воєнного життя та свідчення воєнних злочинів?

Ми маємо розповісти про війну нащадкам, аби не допустити її знову. Так само, як робили попередні покоління у часи сталінського терору і Другої світової. Тож документуйте свої свідчення вже, в реальному часі, аби зберегти свої спогади максимально точними.

Весь світ має почути правду. Журналісти з усього світу, які реєструються на «Свідку», повинні постійно розповідати про жахіття війни Росії проти України за кордоном, аби міжнародна спільнота продовжувала посилювати санкції, надавати Україні кошти та зброю. Це пришвидшить Перемогу.

Ми маємо покарати Росію. Свідчення воєнних злочинів на платформі «Свідок» одразу фіксують фахівці Міжнародного кримінального суду та інші люди, які займаються розслідуванням злочинних дій росіян на території України.

Важливо зберегти своє ментальне здоров'я. Психологи радять відпускати пережите і викладати його на папір.

Як це зробити?

Переходьте на Svidok.org – проходьте швидку реєстрацію – запишіть свій особистий досвід – дозвольте публічний доступ до своїх історій.

Усі персональні дані та записи повністю захищені та анонімні завдяки багаторівневій системі безпеки. Зворотний зв’язок можливий лише за Вашого дозволу. Боротьба триває. І ми можемо боротися словом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь