Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар для працівників служб у справах дітей

Дата: 24.11.2022 13:43
Кількість переглядів: 199

В Берегівській РВА відбувся семінар для працівників служб у справах дітей міських, сільських та селищних рад територіальних громад району щодо впровадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей в умовах військового стану.

Захід проведено службою у справах дітей Закарпатської ОДА, під керівництво Світлани Якімеліної.

Окрім усиновлення, були обговорені питання щодо виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування, переміщених з територій, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій, або батьки яких перебувають на територіях, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) тимчасово окупованій території, складання відповідного акту та вирішення їх влаштування.

Роз’яснений Порядок видачі державним підприємством, на яке покладено функції Національного інформаційного бюро відповідно до Закону України «Про оборону України», довідок з метою забезпечення діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини для набуття дитиною статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування.

Війна принесла багато горя, від якого, в перш у чергу, страждають діти. Тому зараз особливо актуальними є питання захисту прав дітей, проведення процедури усиновлення, виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування. Маємо подбати про майбутнє покоління українців.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь