Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті посилюють роботу щодо забезпечення населення дровами

Дата: 01.12.2022 09:44
Кількість переглядів: 159

Закарпатська ОВА розширює співпрацю з міжнародною організацією «Люди в біді», щоб забезпечити вразливі групи місцевих жителів та вимушених переселенців дровами в зимовий період.  

Очільник області Віктор Микита та керівниця Офісу проєкту в Україні Вероніка Кусіова підписали Меморандум про надання відповідної одноразової допомоги вразливим категоріям населення і краянам, які прихистили ВПО. Йдеться про закупівлю та доставку 5 куб. м дров на одне домогосподарство.  

«Ініціатива за координації Закарпатської ОВА діятиме на території Тячівщини та Рахівщини, надалі ж плануємо розширити її й на інші райони», – зауважив Віктор Микита. 

Також у межах Меморандуму та за співпраці з обласною організацією Товариства Червоного Хреста й Угорською екуменічною службою допомоги в Україні ВПО протягом зимових місяців отримуватимуть продуктові набори та засоби гігієни.  

«Гуманітарну допомогу будуть доставляти у мінісклади кожної з територіальних громад регіону, а звідти вже видаватимуть вимушеним переселенцям.  

Така комплексна підтримка від наших міжнародних партнерів зараз особливо важлива. Цінуємо нашу співпрацю!» – прокоментував голова Закарпатської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь