Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Тису й Тересву випустили понад 2 тисячі мальків струмкової форелі

Дата: 02.12.2022 16:29
Кількість переглядів: 176

У Закарпатській області завершили осінню кампанію зариблення водойм. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

«Річки Тису та Тересву в межах Буштинської та Нересницької територіальних громад Тячівського району відповідно поповнили мальками струмкової форелі, або як ще часто її називають місцеві жителі, пстругу», – прокоментував Мирослав Білецький. 

Карпатські річки - особливе місце для цього виду, адже його поширення тут зумовлене наявністю прохолодних, чистих і прозорих вод зі швидкою течією і кам'янистим дном.

За словами першого заступника очільника області, загалом у рибогосподарські водні об’єкти випустили близько 2 600 екземплярів. 

Працівники управління Державного агентства меліорації і рибного господарства у Закарпатській області провели зариблення у межах компенсаційних заходів на завдану шкоду іхтіофауні внаслідок виконання руслоочисних робіт.

Закарпатців також закликають брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення, та своєчасно повідомляти про можливі факти порушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь