Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога для ВПО

Дата: 13.12.2022 17:42
Кількість переглядів: 188

Допомога вимушеним переселенцям має бути комплексною і системною. Над цим у межах нового Меморандуму спільно працюватимуть Закарпатська ОВА й обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Про поглиблення й розширення такого партнерства повідомив Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА.

«З перших днів війни разом тримаємо гуманітарний фронт. Одночасно працюємо за різними напрямками й допомагаємо нашим громадянам, які опинилися в складних життєвих умовах, – прокоментував Петро Добромільський. – Маємо чималий позитивний досвід, тож консолідуємо зусилля для нових проєктів».

За його словами, Меморандум передбачає посилення роботи з підтримки ВПО у зимовий період. Йдеться, зокрема, про надання переселенцям продуктових сертифікатів, наборів першої необхідності, медичної та психологічної підтримки, компенсацій на покриття комунальних витрат у шелтерах і місцях їх компактного розміщення.

ОВА спільно із Закарпатською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України продовжать створювати додаткові місця для середньо- та довгострокового проживання внутрішньо переміщених осіб. Партнери також анонсували завершення робіт з облаштування 6 нових будівель для ВПО до кінця 2022 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь