Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо графіків відключення та енергопостачання

Дата: 14.12.2022 17:30
Кількість переглядів: 237

Голова Берегівської РВА Віталій Матій провів нараду з директорами Мукачівської та Хустської філій ПрАТ „Закарпаттяобленерго” Олегом Юращуком і Володимиром Фільо та головам ТГ району.

Віталій Матій: Не маючи можливості перемогти українське військо та Україну на полі бою, ворог зробив ставку на терор. Росія намагається знищити мирних громадян, руйнує нашу енергосистему, розкачує протестний настрій в суспільстві.


Всі ми розуміємо, що в енергетиці настали критичні часи. Але разом з тим, сподіваємося на чесний, відкритий і справедливий графік енергопостачання.


Дав завдання представникам енергопостачальних компаній сформувати справедливий підхід до застосування графіків планових відключень. Зокрема, застосувати планові відключень до районів, вулиць чи навіть окремих об’єктів, які, за дивних обставин, випали з усіх черг та графіків.


Головам громад необхідно щоденно інформувати мене про значне порушення графіків погодинних відключень. Інформацію аналізуватиму та вживатиму усіх можливих заходів, які входять у мої повноваження.


Обговорили з головами ТГ про виконання рішення Ради оборони області щодо заощадливого використання електроенергії.


Також, в ході наради, розглянули функціонування Пунктів Незламності в районі та забезпечення бюджетних установ територіальних громад і населення паливними дровами.


Прошу всіх заощадливо використовувати електроенергію. Вимикайте зайве освітлення, не встановлюйте новорічні світлові декорації та інші освітлювальні прилади у використанні яких немає крайньої потреби. Кожен вимкнений елемент зайвого освітлення - це більше світла у наших домівках.
Витримаємо і не зламаємося! Разом переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь