Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Намагаємося надати необхідну допомогу родинам полеглих захисників, – Петро Добромільський

Дата: 02.01.2023 16:26
Кількість переглядів: 169

Комплексна підтримка родин загиблих військових сьогодні особливо важлива. На цьому наголосив заступник голови ОВА Петро Добромільський під час зустрічі з батьками полеглого льотчика Андрія Люташина.

Закарпатський військовий боронив кордони нашої держави ще з 2014-го, після 24-го лютого 2022 року знову став до лав ЗСУ. Він трагічно загинув під Києвом на початку широкомасштабного вторгнення, скерувавши свій літак на колону окупантів.

«Звісно, ми не втамуємо той невимовний біль утрати, однак намагаємося надати всебічну підтримку родинам краян, котрі загинули під час несення військової служби», – підкреслив Петро Добромільський.

Батьки полеглого воїна Андрія Люташина звернулися до керівництва області з проханням допомогти в оформленні необхідних документів. Для цього залучили відповідних фахівців. Питання, з яким зверталася родина, оперативно вирішили за сприяння працівників та, зокрема, Ігоря Михайлишина, керівника Головного управління ДМС у Закарпатській області. На знак вдячності мама героя пані Людмила подарувала заступникові очільника краю власноруч вишиту картину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь