Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реалізація благодійного соціального проєкту для дітей

Дата: 12.01.2023 16:03
Кількість переглядів: 178

Фото без описуВідбулася зустріч голови Берегівської РВА Віталія Матія з Артемом Дудичем - представником ФОП Ольги Яреми.

Під час зустрічі обговорили питання реалізації  благодійного соціального проєкту для дітей військовослужбовців ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території міста Берегове та Берегівського району, щодо відвідування льодового катка IceLand, (пл.Кошута, м.Берегове).

Узгоджено графік, на період відкритої ковзанки з 14 листопада 2022 року по 28 лютого 2023 року, а також види проведення соціальних катань для залучення визначених категорій населення до різних форм рухової активності.

Розглянуто та запроваджено наступні соціальні проєкти:

1. «Безкоштовне катання для дітей». Дане катання планується проводити з 9:00 до 16:00 щодня, крім вихідних та святкових днів. Даний пакет включає  в себе безкоштовне користування ковзанкою. Додаткові послуги (прокат ковзанів, тренер тощо) надаються за окрему плату.

2. «Безкоштовне катання для дітей з особливими потребами, дітей ВПО, дітей військовослужбовців та дітей-сиріт». Згідно даного пакету всі послуги, що пропонуються катком, надаються цим категоріям безкоштовно за попередньою домовленістю і з пред’явленням підтверджуючих документів.

«Війна в нашій державі не повинна залишити відбиток страждання у серцях дітей. Сьогодення ставить перед нами складні виклики і ми маємо усвідомити, що будь-які важкі часи минають, а майбутнє у наших дітей повинно бути мирним, щасливим, гідним. Тому будемо уважними до себе та стану наших дітей, підтримуємо один одного та допомагаємо тим, хто цього потребує», - зазначив очільник району Віталій Матій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь