Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч голови Берегівської РДА Віталія Матія з новопризначеним начальником управління Держпродспоживслужби у Берегівському районі

Дата: 02.02.2023 15:28
Кількість переглядів: 240

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови Берегівської райдержадміністрації Віталія Матія з новопризначеним начальником управління Держпродспоживслужби у Берегівському районі Степаном Барзулом.

Також, у зустрічі взяли участь заступники голови - Єва Данич та Іштван Локіта, заступник начальника управління Держпродспоживслужби у Берегівському районі Костянтин Адаменко.

До об’єднання районів Степан Барзул очолював відповідну посаду у Виноградівському районі, тому має значний досвід роботи за фахом.

Обговорили основні завдання, які стосуються управління. Особливу увагу звернули на здійснення контролю за факторами середовища життєдіяльності людини, що мають шкідливий вплив на здоров’я населення нашого краю.

Очільник району оцінив роботу відповідного територіального органу, висловивши сподівання на подальшу конструктивну співпрацю, так як в умовах воєнного часу функції управління значно посилилися.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь