Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Виноградові відновило роботу відділення «Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю»

Дата: 08.02.2023 16:28
Кількість переглядів: 118

У Виноградові відновило роботу відділення «Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю». Через пандемію коронавірусу заклад призупинив діяльність на понад два роки, проте з початку 2023 р. знову приймає пацієнтів.

Заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський відвідав осередок, поспілкувався з краянами, які проходять тут відновлення, та разом із керівництвом обговорив актуальні потреби і перспективи розвитку закладу.

«Функціонування таких закладів є надзвичайно важливим для людей з особливими фізичними потребами. Періодично вони мають проходити відновлювальні курси, тому намагаємося зробити все для того, аби реабілітаційні послуги були максимально доступними», – підкреслив Петро Добромільський.

Зараз у відділенні перебувають 30 закарпатців, зазначив директор Обласного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Олег Кириленко. Протягом 21 дня їм безоплатно надають послуги з реабілітації за кошти обласного бюджету.

У закладі системи соціального захисту населення надають послуги соціально-медичної реабілітації особам з інвалідністю, які проживають в області. Для того, щоб отримати відповідну допомогу, необхідно звернутися до місцевого управління соцзахисту із заявою та індивідуальною програмою реабілітації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь