Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч працівників Берегівської райдержадміністрації та Берегівської райради з представниками силових структур в рамках Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу»

Дата: 16.02.2023 11:16
Кількість переглядів: 159

Продовжується набір добровольців у рамках проєкту «Гвардія наступу» для посилення сил оборони України і якнайшвидшого вигнання ворога.

В рамках Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу», відбулася зустріч працівників Берегівської райдержадміністрації та Берегівської райради з представниками силових структур.

У ході зустрічі колективи ознайомилися з аспектами формування штурмових бригад, які здійснюють безпосередньо відсіч збройної агресії.

Нагадаємо, високо вмотивовані патріоти, які прагнуть перемоги України в боротьбі з російським загарбником, можуть долучитися до лав однодумців через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) Берегівського району, де вже розпочали роботу відділи комплектування:

м. Виноградів, вул. Миру, 3;

м. Берегове, вул. Верешмарті, 3.

Крім того, записатися або проконсультуватися щодо вступу до бригад можна за номером телефону: 0 800 10 00 20 або на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.

Це унікальна можливість отримати досвід, професію. Та головне, стати частиною історичних переможних подій – звільнення всіх окупованих територій України.

Посилюємо наступальні можливості країни.

Приєднуйся до Гвардії Наступу! Час повертати своє!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь