Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови Берегівської РВА щодо проєкту «Гвардія наступу»

Дата: 18.02.2023 11:27
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови Берегівської райдержадміністрації та заступниці Єви Данич з начальником Берегівського РВП ГУНП в Закарпатській області підполковником поліції Михайлом Варгою та керівником Берегівського РТЦК та СП Сергієм Зейканом.

Обговорили основні питання щодо набору добровольців у рамках проекту «Гвардія наступу».

Особливу увагу звернули на формування підрозділу патрульної служби особливого призначення «Лють», умови вступу мешканців району до лав Національної поліції України. Для мужніх і вмотивованих добровольців це - стабільна висока заробітна плата, безоплатна медична допомога, страхування життя і здоров’я та інші соціальні гарантії.

За більш детальною інформацією громадяни району, які бажають вступити до підрозділу НПУ «Лють» просимо звертатися до сектору кадрового забезпечення Берегівського РВП ГУНП в Закарпатській області (м. Берегове, вул. Сечені, 13).

Нагадаємо, що в Україні триває набір добровольців до спеціальних бригад: «Лють», «Сталевий кордон», «АЗОВ», «Червона калина», «Рубіж», «Кара-Даг», «Буревій» і «Спартан». Їхня ціль – посилити українські сили оборони й остаточно знищити ворога.

Високо вмотивовані патріоти, які прагнуть перемоги України в боротьбі з російським загарбником, можуть долучитися до лав однодумців через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) Берегівського району, де вже розпочали роботу відділи комплектування:

м. Виноградів, вул. Миру, 3;
м. Берегове, вул. Верешмарті, 3.

Крім того, записатися або проконсультуватися щодо вступу до бригад можна за номером телефону: 0 800 10 00 20 або на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.

Дякуємо кожному за ініціативність, небайдужість та життєву позицію, в якій дійсно Україна понад усе! 

Час повертати своє! Разом до Перемоги! 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь