Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реалізація ініціативи зі створення Шелтера для вимушених переселенців у м.Виноградів

Дата: 16.02.2023 18:37
Кількість переглядів: 151

У Виноградові в гуртожитку колишнього кооперативного училища продовжують реалізовувати ініціативу зі створення шелтеру для вимушених переселенців.

Хід ремонтних робіт оглянули сьогодні голова Берегівської РВА Віталій Матій разом із керівником Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Яношем Геревичем, депутатом обласної ради Юдітою Петеї, очільником Берегівської райради Карлом Резешом, міським головою Виноградова Степаном Бочкаєм.

Приміщення не використовували майже десять років, а вже зараз готовність об’єкта становить близько 75% завдяки Акредитованому відокремленому підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні.

«Після завершення реконструкції там зможуть поселити близько 200 вимушених переселенців. Питання забезпечення ВПО житлом нині є одним із пріоритетних для нас, тому співпрацюємо з міжнародними організаціями та робимо все, що у нашій компетенції. Хочу висловити окрему подяку Виноградівській територіальній громаді за людяність та небайдужість, за те, що і надалі приймаєте тих, у кого війна відібрала домівки та змусила шукати притулку», – наголосив очільник району.

За його словами, в частині кімнат уже завершили роботи, там потрібно тільки встановити меблі та інше устаткування, а десь ще триває ремонт. Та одні з головних етапів виконані: відновили дах, утеплили всі кімнати, замінили комунікації, а невдовзі облаштують й укриття.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь