Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перехрестівська школа-інтернат Берегівського району для вимушених переселенців

Дата: 21.02.2023 09:11
Кількість переглядів: 177

Днями,голова Берегівської РДА разом із керівником Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Яношем Геревичем, депутатом обласної ради Юдітою Петеї, очільником Берегівської райради Карлом Резешом, відвідали Перехрестівську школу-інтернат Берегівського району, де нині проживають більш ніж сто вимушених переселенців.

Нещодавно 28 з них евакуювали з найгарячіших точок фронту, хтось з них повністю втратив свою домівку, чиєсь місто щоденно знаходиться під обстрілами окупантів.

Тут, завдяки благодійним організаціям, забезпечили всі необхідні умови для проживання. На вулиці є дитячий майданчик, водночас ремонтують кімнату для дітей де будуть різні дидактичні матеріали та розваги для малечі. Для полегшення пережитого стресу та адаптацію до нової реальності, сюди періодично приїздить медичний працівник та психолог.

Дуже важливим є те, що сьогодні всі працюють на перемогу, зокрема внутрішньо переміщені особи в шелтері плетуть маскувальні сітки й виготовляють окопні свічки.

«У такий, досить важкий для кожного час, ми повинні гуртуватись і допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Дякую всім хто долучився до цього, ZOA International - за виконані ремонтні роботи, благодійний фонд «Dorcas», «Людина в біді Словацька Республіка», «Step-in», БО «Карітас» - за організацію та передачі гуманітарної допомоги», - наголосив очільник району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь