Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рік від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України

Дата: 24.02.2023 10:59
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Сьогодні – річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну

Перша у ХХІ столітті континентальна війна в Європі, яку розв’язала росія, підірвавши систему колективної безпеки, встановлену після Другої Світової війни.

Здавалося, було немислимим – війна в центрі Європи. У той час, коли світ працює над гуманізацією, глобалізацією, цифровізацією й дивиться лише уперед, в майбутнє, росія живе минулим. Її цінності виявилися зовсім не цінностями, а злочинами, зведеними у ранг державної політики.

Рік мужньої боротьби українців проти рашистської навали – а сучасний фашизм тепер має саму таку назву – рашизм, остаточно довів світу сутність терористичного путінського режиму. Загарбницьку війну проти України москва розпочала дев’ять років тому з окупації Криму у 2014 році, рефлектуючи таким чином на події Революції Гідності, коли українці повстали проти узурпації влади корумпованим кланом проросійського президента януковича та ухвалених ним рішень зі зміни євроінтеграційного зовнішньополітичного курсу нашої держави на дрейф у бік москви й підпорядкування кремлівському режиму.

Розгорнувши збройну агресію із переміщенням своїх військ (зелених чоловічків) в Криму, вісім років прикидалася «миротворцем» й розповідала світові, що в Україні точиться «громадянська війна», а вона є лише третьою стороною. Та 365 днів нашого протистояння російській агресії оголили правду про ницість кремлівської влади з її імперськими амбіціями , і світ дізнався, що все виявилося брехнею, і сам путінський режим – синонім слову брехня, а «вторая армія міра» - це банда терористів і мародерів, які уміють воювати лише з мирним населенням. Розбудили заколисаний відносним затишшям цивілізований світ і спонукали держави й міжнародні організації до активних дій на захист миру задля збереження людства і планети.

Україна має сьогодні потужну підтримку міжнародного співтовариства. Ми вдячні за це. Світ нарешті усвідомив силу духу українців і нашу готовність до спротиву. І головне – вражаючу мужність, професійність Збройних Сил України, які перемагають на полі бою значно переважаючого за чисельність і все ще добре озброєного ворога.

Нажаль, війна триває, ворог дуже підступний, тому нам потрібна максимальна згуртованість і підтримка, бо наше завдання вистояти і перемогти.

Ми на своїй землі й боремося за своє майбутнє.

Ми вистояли! Ми переможемо!

Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь