Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відновлення і трансформація України стали однією з ключових тем на форумі в Давосі, — Денис Шмигаль

Дата: 20.01.2023 10:20
Кількість переглядів: 194

Члени Уряду на Всесвітньому економічному форумі в Давосі провели перемовини з посадовцями та бізнесменами багатьох країн для посилення економічного фронту України та формування сильної коаліції на нашу підтримку. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 20 січня.

«Українська делегація взяла участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Формула миру, яку озвучив Президент України Володимир Зеленський, отримує все більше підтримки від наших партнерів. Всі розуміють, що справжній та довготривалий мир у Європі можливий лише після повної перемоги України», — підкреслив Денис Шмигаль.

Крім того, перша леді Олена Зеленська у Давосі порушила ключові питання гуманітарної допомоги, відновлення соціальної інфраструктури, програм підтримки переселенців та дітей. За словами Прем’єр-міністра, однією з ключових тем на цьогорічному форумі стало відновлення і трансформація України.

«Ми розпочинаємо масштабну програму відбудови. Ми шукаємо шляхи, аби відновити інвестиції приватного сектору в економіку. Ми бачимо, що світові гіганти зацікавлені взяти участь у реалізації програми трансформації та відбудови України», — відзначив очільник Уряду.

Як підкреслив Прем’єр-міністр, невід’ємною частиною цієї трансформації стане вступ України до Європейського Союзу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь