Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Призначений радник голови Берегівської РВА

Дата: 07.03.2023 15:26
Кількість переглядів: 196

Голова Берегівської РВА Віталій Матій призначив своїм радником Юрія Дувалка - командира добровольчого формування № 1 Берегівської територіальної громади.

За словами очільника району, ключовими завданнями новопризначеного радника стануть питання по  втіленню заходів з основ національного спротиву на Берегівщині.

1-го січня 2022 року введено в дію норми Закону «Про основи національного спротиву. Ними було визначено правові й організаційні основи національного спротиву, способи його підготовки та ведення, завдання та повноваження сил безпеки й оборони.

Завдяки ухваленню довгоочікуваного закону країна стала на шлях докорінної зміни підходу до національної безпеки нашої держави.

Таким чином, на території Берегівського району було створено добровольче формування територіальних громад – це воєнізований підрозділ, який призначений для участі у підготовці та виконанні завдань оборони в межах відповідної територіальної громади. 

 «В умовах повномасштабної війни перед нами стоять важливі завдання щодо посилення спротиву та обороноздатності країни, тому сподіваюсь на подальшу конструктивну співпрацю та роботу по удосконаленню системи підготовки населення Берегівщини до національного спротиву», – зазначив голова РВА Віталій Матій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь