Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова допомога від американських благодійників закладам соціальної сфери Берегівщини

Дата: 08.03.2023 19:30
Кількість переглядів: 201

Фото без описуСьогодні голова Берегівської РВА Віталій Матій разом із заступником ОВА Петром Добромільським зустріли чергову партію гуманітарної допомоги, яку передав американський бізнесмен та колишній Надзвичайний і Повноважний Посол США у Фінляндії Ірвінг Ерл Мак.

224 обігрівачів різної потужності, одяг та продукти харчування доставила БО «Берегівська районна Мальтійська служба допомоги».

Згодом вантаж гуманітарної допомоги передадуть у центри розміщення вимушених переселенців та заклади освіти не лише нашого краю, а й в інші регіони України.

Ця благодійна допомога не перша, раніше в ході гуманітарної місії «Обігріти Україну» вже передавали гуманітарний вантаж у вигляді обладнання – 100 генераторів та 200 електрообігрівачів, вони надійшли до відповідних категорій населення.

Продовжили зустріч із американським благодійником у Берегівських ліцеях ім. Ф.Потушняка та «Платан» де оглянули приміщення та поспілкувалися з керівництвом освітніх закладів.

Згодом відвідали Перехрестівську школу-інтернат Берегівського району, де нині проживають більш ніж сто вимушених переселенців.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь