Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпаття висуває питання щодо відновлення доріг на державний рівень

Дата: 05.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 116

Будівництво нових доріг та ремонт наявних – ці й низку інших питань розвитку інфраструктури Закарпаття очільник ОВА Віктор Микита обговорив разом із Віцепрем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом.

«Розширення виробництва в нашому регіоні та збільшення трафіку вантажних перевезень високої тоннажності значно пошкодили дорожні артерії. Це стосується як мережі державних доріг, так і місцевих. Коштів у бюджетах тергромад не вистачає, щоб вчасно та в необхідному обсязі виконати поточний ремонт», – прокоментував Віктор Микита.

Тому керівництво області висуває питання щодо відновлення та розвитку дорожньої інфраструктури на державний рівень, щоб консолідувати зусилля і знайти оптимальні шляхи співпраці в цьому напрямку.

Міністерство знає про ситуацію, яка склалася, й погодилося сприяти у вирішенні нагальних проблем, запевнив голова Закарпатської ОВА.

«Важливо, щоб нові та чинні підприємства мали хорошу логістику, від цього залежить наповнення державного бюджету, з якого фінансуються видатки на оборону. Водночас громади не повинні страждати від руйнування доріг великогабаритною вантажною технікою», – резюмував керівник області.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь