Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На порталі «Знаїмо» з'явилось меню для школярів на дистанційному навчанні

Дата: 19.03.2023 15:36
Кількість переглядів: 127

На порталі "Знаїмо" опублікували поради щодо харчування школярів вдома, адже багато хто з дітей навчається дистанційно. Про це написала дружина Президента України Олена Зеленська у своєму Телеграм-каналі.

«Ми запустили портал “Знаїмо” як частину реформи системи шкільного харчування. Щоб у освітніх закладах знали, які зміни потрібні, аби у школярів було здорове меню. Щоб батьки знали, як прищепити дітям здорові звички як спосіб мислення. Щоб і учні знали, як це здорово — їсти здорове! І як може бути при цьому смачно, а не тому що “мама сказала”», — написала Зеленська.

Як зазначила перша леді, портал однаково корисний для освітян та батьків. Бо ж харчування дітей у шкільному віці — це синергія з обох сторін. Приміром, у підрозділі «меню» є технічні карти багатьох шкільних страв, тож батьки можуть порівняти їх з тим, що готують у їх школі. А також збирати поживні ланчбокси.

«І, що важливо — матеріали на порталі враховують воєнний час, у якому ми живемо, і значну частину порад присвячено харчуванню вдома, адже частина дітей навчаються дистанційно», — наголосила Зеленська.

За її словами, повномасштабне вторгнення дещо призупинило реформу, «однак ворогу не зупинити життя: педагоги працюють, а наші діти вчаться».

«А це означає, що ми не маємо права нехтувати їх здоров’ям. Тож цьогоріч тема здорового харчування буде однією з пріоритетних у нашій роботі, а публікації про нього щовихідних з’являтимуться на Телеграм-каналі із хештегом #знаїмо», — повідомила Зеленська.Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь