Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору

Дата: 23.03.2023 15:04
Кількість переглядів: 124

Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору. Про це заявила заступник Міністра внутрішніх справ України  Катерина Павліченко у інтерв’ю для УНІАН.  

«У нас дійсно є багато жінок, які не тільки подали анкети, а вже успішно пройшли всі відбори й наразі направлені на навчання. Станом на сьогодні це близько 5% з усієї кількості анкет», - зазначила Катерина Павліченко. 

Вона також зауважила, що наймолодшому кандидату, який подав заявку на вступ до бригад «Гвардії наступу» - 18 років, а найстаршому – більше 60 років.

«Наразі в українців старшого віку є велике бажання долучитися до «Гвардії наступу». Проте нашого найстаршого на сьогодні кандидата ми не можемо взяти через вікові обмеження. Набір відбувається, орієнтовно, до 55 років», - сказала заступник Міністра внутрішніх справ. 

За її словами, більшість звернень надходить саме від цивільних без бойового досвіду. 

«Штурмові бригади частково складаються з людей, які вже працювали або працюють в системі МВС, тобто військовослужбовців з бойовим досвідом. Інша частина – це цивільні, які вперше виявили бажання долучитися до підрозділів сил безпеки та оборони й не мають жодного досвіду, але хочуть його набути, хочуть бути причетними до скорішої перемоги», - підкреслила Катерина Павліченко. 

До підрозділів «Гвардії наступу» планується набрати кілька десятків тисяч людей. Є досить непоганий наплив охочих, через що, можливо, буде ухвалене додаткове рішення щодо створення інших бригад. Крім того, формуємо резерви.

Подати заявку можна двома шляхами: або через сайт , або ж у найближчому Центрі надання адміністративних послуг. З адресами ЦНАПів можна ознайомитися на сайті. Також за номером 0800 10 00 20 працює «гаряча лінія».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь