Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засіданні робочої групи щодо розроблення Перспективного плану спроможної мережі закладів охорони здоров’я госпітального кластера на Берегівщині

Дата: 28.03.2023 16:57
Кількість переглядів: 195

Наразі в Україні триває робота над удосконаленням надання медичної допомоги, у зв’язку з чим має бути сформована мережа спеціалізованих медичних закладів.

На практиці це означає, що вся територія України буде розподілена на певні території обслуговування – госпітальні округи. У свою чергу, госпітальні округи будуть поділятись на менші території обслуговування – госпітальні кластери. Тобто в рамках кожного госпітального округу буде сформована своя єдина унікальна спроможна мережа закладів охорони здоров’я.

Такі мережі госпітальних кластерів наразі вже формуються і в Берегівському районі.

Про розроблення Перспективного плану спроможної мережі закладів охорони здоров’я госпітального кластера на Берегівщині говорили сьогодні на засіданні робочої групи під головуванням голови Берегівської РДА - начальника РВА Віталія Матія, за участю директора департаменту охорони здоров’я ОВА Анатолія Пшеничного та голови Берегівської районної ради Карла Резеша.

Участь у засіданні взяли: заступники голови Берегівської РВА Єва Данич та Іштван Локіта, голови територіальних громад та головні лікарі закладів охорони здоров’я району.

Під час засідання окреслено головні вимоги до відповідної матеріально-технічної бази, структури, кадрового потенціалу закладів та відповідність визначеним напрямкам, які обов’язково повинні бути в закладах охорони здоров’я та кластерних лікарнях згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2023 року за № 174.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь