Берегівська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Берегівчани можуть скористатися програмою пільгового кредитування «Власний дім»

Дата: 12.04.2023 12:38
Кількість переглядів: 123

Сьогодні під керівництвом Віталія Матія – голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації, за участю директора Департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Івана Завидняка відбулася нарада  щодо можливостей пільгового кредитування мешканців Берегівщини за програмою «Власний дім» .

Участь у нараді взяли: перша заступниця голови Берегівської РДА Єва Данич, керівник Фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості Закарпатської області Микола Андрусь, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Ваш та голови територіальних громад.

 «Власний дім» – вигідна й реальна можливість кожного (незалежно від місця проживання) отримати просте пільгове кредитування на термін до 20 років з мінімальною відсотковою ставкою (3%). Водночас для позичальника, який на момент укладення кредитного договору, має трьох і більше неповнолітніх дітей, та військовослужбовців, учасників АТО/ООС передбачено 0% річних.

Програма передбачає надання пільгових кредитів добудови та реконструкції житлових будинків з надвірними господарськими приміщеннями. Пільгові кредити, згідно умов програми, можна отримати і для будівництва інженерних мереж з підключенням їх до існуючих комунікацій та за їх межами, на інженерне обслуговування будівництва та монтажу системи теплозбереження житла (газопостачання, водопостачання, електрозабезпечення тощо) для опалення житлових будинків чи квартир у населених пунктах.

 «В умовах воєнного стану, допомога населенню  – одне з найважливіших питань, тому фінансова підтримка сприяє в реалізації планів щодо покращення житлових умов, а також соціально–економічного розвитку району», – наголосив очільник району.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь